top of page
JeHaOltreL1003570.jpg

MENUKAART

Menu



ANTIPASTI

Voorgerechten




MELANZANA AL FORNO / SALSA DI POMODORO SAN MARZANO / MOZZARELLA / BASILICO
Geroosterde aubergine / San Marzano tomaten / gerookte mozzarella / basilicum
 23


CARPACCIO DI BLACK ANGUS AFFUMICATO / PARMIGGIANO 24 MESI / MANDORLE TOSTATE /RUCOLA
Huis gerookte rundscarpaccio van black Angus / Parmiggiano 24 maanden Geroosterde amandelen / rucola
 28


Voorgerecht
VITELLO TONNATO


PROSCIUTTO DI PARMA 24 MESI GRAN RISERVA / BURRATA
Parmaham 24 maanden gerijpt Gran Riserva / burrata
 26


OSCIETRA CAVIALE IMPERIAL HERITAGE
Oscietra kaviaar Imperial Heritage

10 gr.

 39


30 gr.

 110



OSTRICHE GILLARDEAU N°3
Gillardeau oesters n°3 (6 stuks)
 36


TIEPIDO DI SALMONE AFFUMICATO / INDIVIA BELGA VINAIGRETTE DI ANETO E MIELE
Zacht gegrilde octopus tentakel / aardappel Parmentier / gremolada
 26


TENTACOLO DI POLPO ARROSTITO / PARMENTIER DI PATATE / GREMOLADA
Zacht gegrilde octopus tentakel / aardappel Parmentier / gremolada
 26


TEMPURA DI SCAMPI, ZUCCHINE E MELANZANE / SALSA TARTARA
Tempura van scampi’s, courgettes en aubergines/ tartaar saus
 26



PRIMI

Pasta gerechten




SPAGHETTI ALLE VONGOLE VERACI
Spaghetti met venusschelpen
 29


LINGUINE ALL’ASTICE
Linguine met een halve kreeft
 42


RISOTTO PORCINI E GAMBERONI
Risotto met eekhoorntjesbrood en gamba’s
 38


BOTTONI FATTI IN CASA ALLA CAPRESE
Huisgemaakte ravioli gevuld met ricotta en pecorino kaas kaas en verse oregano. Saus van kerstomaatjes en basilicum
 28


TAGLIOLINI AL TARTUFO
Tagliolini met truffel en botersaus
 39


PENNE ALL’ ARRABBIATA
Penne met tomatensaus, look en pikante peper
 24



SECONDI DI PESCE

Visgerechten




FILETTO DI BRANZINO SELVATICO / VERDURE VELLUTATA DI ZUCCA E ZENZERO
Wilde zeebaarsfilet / crème van pompoen en gember / seizoen groentjes
 39


GAMBERONE GIGANTE GRATINATO AL FORNO SFORMATO AI BROCCOLI / VERDURE GRIGLIATE
Gegratineerde reuzegamba / broccoli-soufflé / gegrilde groentjes
 38


ZUPPA DI PESCE ALLA “TRAPANESE”
Traditionele Siciliaanse vissoep (zeebaars/ rode poen / octopus / scampi’s) tomaten – kruidenbouillon geserveerd met cous cous aan de zijde
 39



SECONDI DI CARNE

Vleesgerechten




TAGLIATA DI ENTRECÔTE BLACK ANGUS / ACETO BALSAMICO / SALE MALDON AFFUMICATO / PATATE AL FORNO
Entrecôte-tagliata van Black Angus / balsamico azijn / gerookte Maldon zout / aardappelen uit de oven met rozemarijn
 42


OSSOBUCO ALLA MILANESE “RICETTA ORIGINALE”
Kalfsschenkel alla Milanese (origineel recept) / risotto met saffraan
 38


FILETTO DI AGNELLO AI PROFUMI MEDITERRANEI
Lamsfilet / saus van lamsfond gearomatiseerd met look, rozemarijn, tijm / seizoen groentjes / aardappelpuree
 39



LUNCH



BUSINESSLUNCH * 2 GANGEN
Het dagelijks wisselend business menu wordt aan tafel voorgesteld

Lunchmenu

 38


+ aangepaste Wijnen

 18




… PER PRINCIPI E PRINCIPESSE

… Voor prinsen en prinsesjes - KINDERMENU




SPAGHETTI BOLOGNESE
Spaghetti Bolognaise
 25


SCALOPPINA MILANESE / PATATINE FRITTE
Gepaneerde kalfsschnitzel / frietjes
 29

bottom of page