top of page
JeHaOltreL1003570.jpg

MENUKAART

Scherm­afbeelding 2025-03-31 om 08.01.25.png

Menukaart



ANTIPASTI

Voorgerechten




MELANZANA AL FORNO / SALSA DI POMODORO SAN MARZANO / MOZZARELLA / BASILICO
Aubergine uit de oven / San Marzano tomaten / mozzarella / basilicum
 23


CARPACCIO DI BLACK ANGUS AFFUMICATO / PARMIGGIANO 24 MESI / MANDORLE TOSTATE /RUCOLA
Huis gerookte rundscarpaccio van black Angus / Parmiggiano 24 maanden Geroosterde amandelen / rucola
 28


VITELLO TONNATO CLASSICO
Fijngesneden kalfsvlees / saus van tonijn en karpertjes
 24


PROSCIUTTO DI PARMA 24 MESI GRAN RISERVA / BURRATA
Parmaham 24 maanden gerijpt Gran Riserva / burrata
 26


OSCIETRA CAVIALE IMPERIAL HERITAGE Oscietra kaviaar Imperial Heritage

10 gr.

 39


30 gr.

 110



OSTRICHE GILLARDEAU N°3
Gillardeau oesters n°3 (6 stuks)
 34


TARTARE DI TONNO AAA / RISO NERO VENERE / BURRATA / PEPERONI TRE COLORI
Tartaar van tonijn AAA / zwarte rijst / burrata / salade van drie pepers
 29


TENTACOLO DI POLPO ARROSTITO / PARMENTIER DI PATATE / GREMOLADA
Geroosterde octopus tentakel / aardappel Parmentier / gremolada
 26


TEMPURA DI SCAMPI E ZUCCHINE / SALSA TARTARA
Tempura van scampi’s en courgettes / tartaar saus
 26



PRIMI

Pasta gerechten




SPAGHETTI ALLE VONGOLE VERACI
Spaghetti met venusschelpen
 29


LINGUINE ALL’ASTICE
Linguine met een halve kreeft
 39


RISOTTO GAMBERONI E BURRATA
Risotto met gamba’s en burrata
 38


BOTTONI FATTI IN CASA ALLA CAPRESE
Huisgemaakte ravioli gevuld met ricotta en pecorino kaas. Saus van kerstomaatjes en basilicum
 28


TAGLIOLINI AL TARTUFO
Tagliolini met truffel en botersaus
 39


SPAGHETTI ALL’ ARRABBIATA
Spaghetti met tomatensaus, look en pikante peper
 24



SECONDI DI PESCE

Visgerechten




FILETTO DI BRANZINO SELVATICO / VERDURE / CREMA DI ASPARAGI VERDI
Wilde zeebaarsfilet / crème van groene asperges / seizoen groentjes
 39


GAMBERONE GIGANTE GRATINATO AL FORNO / SFORMATO AI BROCCOLI / VERDURE GRIGLIATE
Gegratineerde reuzegamba / aardappel gratin met broccoli / gegrilde groentjes
 36


TONNO SCOTTATO / CREMA ALLA SOYA / CRUMBLE WASABI / VERDURE MISTE / CROCCHETTE DI PATATE
Gebakken tonijn / crème van soja / wasabi crumble / groentjes / aardappel kroket
 42



SECONDI DI CARNE

Vleesgerechten




TAGLIATA DI ENTRECÔTE BLACK ANGUS / ACETO BALSAMICO / SALE MALDON AFFUMICATO / PATATE AL FORNO
Entrecôte-tagliata van Black Angus / balsamico azijn / gerookte Maldon zout / aardappelen uit de oven met rozemarijn
 42


OSSOBUCO ALLA MILANESE “RICETTA ORIGINALE”
Kalfsschenkel alla Milanese (origineel recept) / risotto met saffraan
 38


FILETTO DI AGNELLO AI PROFUMI MEDITERRANEI
Lamsfilet / saus van lamsfond gearomatiseerd met look, rozemarijn, tijm / seizoen groentjes / aardappelpuree
 39



LUNCH


BUSINESSLUNCH * 2 GANGEN Het dagelijks wisselend business menu wordt aan tafel voorgesteld

Lunchmenu

 38


+ aangepaste Wijnen

 18




… PER PRINCIPI E PRINCIPESSE

… Voor prinsen en prinsesjes - KINDERMENU




SPAGHETTI BOLOGNESE
Spaghetti Bolognaise
 25


SCALOPPINA MILANESE / PATATINE FRITTE
Gepaneerde kalfsschnitzel / frietjes
 29

bottom of page