top of page

MENUKAART


Menukaart
ANTIPASTI
Voorgerechten
MELANZANA AL FORNO / SALSA DI POMODORO SAN MARZANO / MOZZARELLA / BASILICO
Aubergine uit de oven / San Marzano tomaten / mozzarella / basilicum
23
CARPACCIO DI BLACK ANGUS AFFUMICATO / PARMIGGIANO 24 MESI / MANDORLE TOSTATE /RUCOLA
Huis gerookte rundscarpaccio van black Angus / Parmiggiano 24 maanden
Geroosterde amandelen / rucola
28
VITELLO TONNATO CLASSICO
Fijngesneden kalfsvlees / saus van tonijn en karpertjes
24
PROSCIUTTO DI PARMA 24 MESI GRAN RISERVA / BURRATA
Parmaham 24 maanden gerijpt Gran Riserva / burrata
26
OSCIETRA CAVIALE IMPERIAL HERITAGE Oscietra kaviaar Imperial Heritage
10 gr.
39
30 gr.
110
OSTRICHE GILLARDEAU N°3
Gillardeau oesters n°3 (6 stuks)
34
TARTARE DI TONNO AAA / RISO NERO VENERE / BURRATA / PEPERONI TRE COLORI
Tartaar van tonijn AAA / zwarte rijst / burrata / salade van drie pepers
29
TENTACOLO DI POLPO ARROSTITO / PARMENTIER DI PATATE / GREMOLADA
Geroosterde octopus tentakel / aardappel Parmentier / gremolada
26
TEMPURA DI SCAMPI E ZUCCHINE / SALSA TARTARA
Tempura van scampi’s en courgettes / tartaar saus
26
PRIMI
Pasta gerechten
SPAGHETTI ALLE VONGOLE VERACI
Spaghetti met venusschelpen
29
LINGUINE ALL’ASTICE
Linguine met een halve kreeft
39
RISOTTO GAMBERONI E BURRATA
Risotto met gamba’s en burrata
38
BOTTONI FATTI IN CASA ALLA CAPRESE
Huisgemaakte ravioli gevuld met ricotta en pecorino kaas.
Saus van kerstomaatjes en basilicum
28
TAGLIOLINI AL TARTUFO
Tagliolini met truffel en botersaus
39
SPAGHETTI ALL’ ARRABBIATA
Spaghetti met tomatensaus, look en pikante peper
24
SECONDI DI PESCE
Visgerechten
FILETTO DI BRANZINO SELVATICO / VERDURE / CREMA DI ASPARAGI VERDI
Wilde zeebaarsfilet / crème van groene asperges / seizoen groentjes
39
GAMBERONE GIGANTE GRATINATO AL FORNO / SFORMATO AI BROCCOLI / VERDURE GRIGLIATE
Gegratineerde reuzegamba / aardappel gratin met broccoli / gegrilde groentjes
36
TONNO SCOTTATO / CREMA ALLA SOYA / CRUMBLE WASABI / VERDURE MISTE / CROCCHETTE DI PATATE
Gebakken tonijn / crème van soja / wasabi crumble / groentjes / aardappel kroket
42
SECONDI DI CARNE
Vleesgerechten
TAGLIATA DI ENTRECÔTE BLACK ANGUS / ACETO BALSAMICO / SALE MALDON AFFUMICATO / PATATE AL FORNO
Entrecôte-tagliata van Black Angus / balsamico azijn / gerookte Maldon zout / aardappelen uit de oven met rozemarijn
42
OSSOBUCO ALLA MILANESE “RICETTA ORIGINALE”
Kalfsschenkel alla Milanese (origineel recept) / risotto met saffraan
38
FILETTO DI AGNELLO AI PROFUMI MEDITERRANEI
Lamsfilet / saus van lamsfond gearomatiseerd met look, rozemarijn, tijm / seizoen groentjes / aardappelpuree
39
LUNCH
BUSINESSLUNCH * 2 GANGEN Het dagelijks wisselend business menu wordt aan tafel voorgesteld
Lunchmenu
38
+ aangepaste Wijnen
18
… PER PRINCIPI E PRINCIPESSE
… Voor prinsen en prinsesjes - KINDERMENU
SPAGHETTI BOLOGNESE
Spaghetti Bolognaise
25
SCALOPPINA MILANESE / PATATINE FRITTE
Gepaneerde kalfsschnitzel / frietjes
29
bottom of page