top of page

MENUKAART

Menu
ANTIPASTI
Voorgerechten
MELANZANA AL FORNO / SALSA DI POMODORO SAN MARZANO / MOZZARELLA / BASILICO
Geroosterde aubergine / San Marzano tomaten / gerookte mozzarella / basilicum
23
CARPACCIO DI BLACK ANGUS AFFUMICATO / PARMIGGIANO 24 MESI / MANDORLE TOSTATE /RUCOLA
Huis gerookte rundscarpaccio van black Angus / Parmiggiano 24 maanden
Geroosterde amandelen / rucola
28
Voorgerecht
VITELLO TONNATOPROSCIUTTO DI PARMA 24 MESI GRAN RISERVA / BURRATA
Parmaham 24 maanden gerijpt Gran Riserva / burrata
26
OSCIETRA CAVIALE IMPERIAL HERITAGE
Oscietra kaviaar Imperial Heritage 10 gr.
39
30 gr.
110
OSTRICHE GILLARDEAU N°3
Gillardeau oesters n°3 (6 stuks)
36
TIEPIDO DI SALMONE AFFUMICATO / INDIVIA BELGA VINAIGRETTE DI ANETO E MIELE
Zacht gegrilde octopus tentakel / aardappel Parmentier / gremolada
26
TENTACOLO DI POLPO ARROSTITO / PARMENTIER DI PATATE / GREMOLADA
Zacht gegrilde octopus tentakel / aardappel Parmentier / gremolada
26
TEMPURA DI SCAMPI, ZUCCHINE E MELANZANE / SALSA TARTARA
Tempura van scampi’s, courgettes en aubergines/ tartaar saus
26
PRIMI
Pasta gerechten
SPAGHETTI ALLE VONGOLE VERACI
Spaghetti met venusschelpen
29
LINGUINE ALL’ASTICE
Linguine met een halve kreeft
42
RISOTTO PORCINI E GAMBERONI
Risotto met eekhoorntjesbrood en gamba’s
38
BOTTONI FATTI IN CASA ALLA CAPRESE
Huisgemaakte ravioli gevuld met ricotta en pecorino kaas kaas en verse oregano.
Saus van kerstomaatjes en basilicum
28
TAGLIOLINI AL TARTUFO
Tagliolini met truffel en botersaus
39
PENNE ALL’ ARRABBIATA
Penne met tomatensaus, look en pikante peper
24
SECONDI DI PESCE
Visgerechten
FILETTO DI BRANZINO SELVATICO / VERDURE VELLUTATA DI ZUCCA E ZENZERO
Wilde zeebaarsfilet / crème van pompoen en gember / seizoen groentjes
39
GAMBERONE GIGANTE GRATINATO AL FORNO SFORMATO AI BROCCOLI / VERDURE GRIGLIATE
Gegratineerde reuzegamba / broccoli-soufflé / gegrilde groentjes
38
ZUPPA DI PESCE ALLA “TRAPANESE”
Traditionele Siciliaanse vissoep (zeebaars/ rode poen / octopus / scampi’s)
tomaten – kruidenbouillon geserveerd met cous cous aan de zijde
39
SECONDI DI CARNE
Vleesgerechten
TAGLIATA DI ENTRECÔTE BLACK ANGUS / ACETO BALSAMICO / SALE MALDON AFFUMICATO / PATATE AL FORNO
Entrecôte-tagliata van Black Angus / balsamico azijn / gerookte Maldon zout / aardappelen uit de oven met rozemarijn
42
OSSOBUCO ALLA MILANESE “RICETTA ORIGINALE”
Kalfsschenkel alla Milanese (origineel recept) / risotto met saffraan
38
FILETTO DI AGNELLO AI PROFUMI MEDITERRANEI
Lamsfilet / saus van lamsfond gearomatiseerd met look, rozemarijn, tijm / seizoen groentjes / aardappelpuree
39
LUNCH
BUSINESSLUNCH * 2 GANGEN
Het dagelijks wisselend business menu wordt aan tafel voorgesteldLunchmenu
38
+ aangepaste Wijnen
18
… PER PRINCIPI E PRINCIPESSE
… Voor prinsen en prinsesjes - KINDERMENU
SPAGHETTI BOLOGNESE
Spaghetti Bolognaise
25
SCALOPPINA MILANESE / PATATINE FRITTE
Gepaneerde kalfsschnitzel / frietjes
29
bottom of page
