TAKE AWAY MENU
KERST & OUDEJAAR
Culinair genieten zonder keukenstress tijdens de feestdagen?
Op Oltre kan je rekenen dankzij het feestelijk TAKE AWAY MENU.
Wat mag je verwachten?
Een feestmenu in 4 of 5 gangen met als mogelijke extra optie's:
Oesters Gillardeau N°3, open en op ijs geserveerd,
Parmaham Riserva 24 maanden gerijpt met Burrata.
FEESTMENU
4/5 gangen
Tartaar van geelvin tonijn / truffel / wakame zeewier
•
Terrine van ganzenlever / ajuinconfituur / pain brioche (5 gangen)*
•
Huisgemaakte Cannelloni met een witte hertenkalf ragout / bospaddestoelen
•
Ossobuco alla Milanese “klassieke wijze" met seizoensgroentjes
•
Tiramisu della nonna
•
4 gangen menu
€ 75
5 gangen menu (inclusief gerecht ganzenlever )
€ 98
- EXTRA'S -
Selectie Italiaanse kazen
geserveerd met confituur van peer en pijnboompitten / toast van amandel en vijgen
€ 15
Oesters Gillardeau N°3,
geopend en op ijs geserveerd
€ 6/stuk
Parmaham Riserva 24 maanden gerijpt
met Burrata
€ 26
- WIJNTIP -
Zin in kwaliteitsvolle Italiaanse wijnen om al dit lekkers te vergezellen?
Vraag er naar en wij stellen u graag ons feestelijk wijnaanbod voor!
INFO & BESTELLINGEN
-
Bestellen kan online via onderstaand bestelformulier of in het restaurant zelf
-
Afrekenen online of bij bestelling in het restaurant
-
Bestellen vóór
-
20 december voor Kerst
-
27 december voor Eindejaar
-
-
Afhalen
-
KERST : dinsdag 24/12 van 11 tot 13 uur
-
OUDEJAAR : dinsdag 31/12 van 11 tot 13 uur
-