

TAKE AWAY MENU
KERST & OUDEJAAR
Culinair genieten zonder keukenstress tijdens de feestdagen?
Op Oltre kan je rekenen dankzij het feestelijk TAKE AWAY MENU.
Wat mag je verwachten?
Een feestmenu in 5 gangen met als mogelijke extra optie's:
Oesters Gillardeau N°3, open en op ijs geserveerd,
Parmaham Riserva 24 maanden gerijpt met Burrata of een selectie Italiaanse kazen.
MENU 24/12
Vitello tonnato
•
Melanzana al Forno
Geroosterde aubergine / San Marzano tomaten / gerookte mozzarella / basilicum
•
Huisgemaakte ravioli met truffel
•
Ossobuco alla Milanese “klassieke wijze" met seizoensgroentjes
•
Tiramisu Oltre
•
5 gangen menu
€ 85
MENU 31/12
Tataki van tonijn
burrata / Heritage Kaviaar / crumble
•
Gerookte carpaccio van hertenkalffilet
boschampignons / Parmezaanse kaas / geroosterde amandelen /
coulis van frambozen azijn
•
Gegratineerde Conchiglioni (pasta) gevuld met een ragoût van kreeft
ricotta kaas / citroen zeste
•
Portfolio di vitello “alla Valdostana"
Gepaneerd kalfslapje gevuld met Fontina kaas en truffel
•
Millefeuille met frambozen
patisserie crème
•
5 gangen menu
€ 100
- EXTRA'S -
te verkrijgen op 24 en 31/12
Selectie Italiaanse kazen
geserveerd met confituur van peer en pijnboompitten / toast van amandel en vijgen
€ 15
Oesters Gillardeau N°3,
geopend en op ijs geserveerd
€ 5/stuk
Parmaham Riserva 24 maanden gerijpt
met Burrata
€ 24
- SUGGESTIE VAN DE SOMMELIER -
Franciacorta Ca’ Del Bosco
€ 60 / fles
Witte wijn : Chardonnay Jalé Cusumano Sicile 2022
€ 45 / fles
Rode wijn : Seggio bolgheri Poggio al Tesoro Toscana 2020
€ 45 / fles
Bestel online voor 7 december en
ontvang GRATIS een fles
Prosecco Millesimato Borgo Molino

INFO & BESTELLINGEN
-
Bestellen kan online via de knop onder of in het restaurant zelf
-
Afrekenen online of bij bestelling in het restaurant
-
Bestellen vóór
-
20 december voor Kerst
-
27 december voor Eindejaar
-
-
Afhalen
-
KERST : woensdag 24/12 van 10 tot 12 uur
-
OUDEJAAR : woensdag 31/12 van 11 tot 13 uur
-
